Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την παραίτησή τους ο Προπονητής, ο Γενικός Αρχηγός, ο Γενικός Διευθυντής και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Παναχαϊκής εκδόθηκε πριν από λίγο

Περισσότερα...

Μια υπόθεση που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία του Αιγίου εξιχνιάστηκε από άνδρες της ασφάλειας της τοπικής Διεύθυνσης της Αιγιάλειας. Συγκεκριμένα το Νοέμβριο ένας άνδρας είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απάτης αφού είχε συμφωνήσει με κάποιoν να του δώσει 11.000 ευρώ κι εκείνος 50  λίρες. 

Περισσότερα...

«Σε ερημοποίηση θα οδηγηθεί το 40% της χώρας μέχρι το τέλος του αιώνα, σε περίπτωση μη προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή», ανέφερε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός σε ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και του forum «ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ», στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Περισσότερα...

 «Ο κ. Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός της κυβέρνησης που χάρισε 500 εκατομμύρια πανωπροίκια στους εργολάβους, συνεπώς θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ προσεκτικός πριν μιλήσει για «λογικές νταβατζήδων» απαντά ο Κ. Καραμανλής για δηλώσεις Τσίπρα από Ηλεία.

Περισσότερα...
  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE